Pre početka

Imate li potrebu povecati prodaju, prosiriti trziste ili jednostavno postati efikasniji i profitabilniji - Internet Vam u tome moze pomoci. Konstantnim rastom interneta, kvalitet web stranica pojedine kompanije postaje nezaobilazno vazan,moze se reci izuzetno vazan. Upravo ovo moze biti razlika izmedju uspeha i neuspeha na velikom internet nebu

Danas su web sajtovi deo svake profesije. Web sajtovi imaju snazan uticaj na imidz svake kompanije i veoma su vazni ako nameravate da prosirite (posao) biznis van granica vase zemlje.

Facebook i mi

Pre početka

Kako bismo sto kvalitetnije uradili projekat ,sam proces izrade smo podelili u sedam kljucnih faza:

  • Definicija projekt
  • Tehnicka specififikacija
  • Dizajn
  • Kodiranje
  • Testiranje
  • Optimizacija
  • Odrzavanje.U toku radova na projektu

U toku radova na svakom projektu trudimo se da se pridržavamo svih sedam tački,kako bi dobili konačan i funkcionalan proizvod,koji će zadovoljiti sve kriterijume svoje prisutnosti na webu.

Kako nam je praksa pokazala(u godinama koje su iza nas) u naše projekte ste i VI aktivno uključeni,od početka do kraja.I to nam se pokazalo kao pametna stvar,jer tom prilikom i vi preuzimate aktivno učešće u procesu kreiranja vašeg proizvoda.

Takodje nakon završenog posla na vašem web sajtu i posle njegove SEO optimizacije,svim korisnicima je na raspolaganju naša BESPLATNA tehnička podrška,putem emaila,putem ticket servisa,ili putem telefona.Trudimo se da u ovom segmentu damo sve od sebe ,jer smatramo da je to najbitnije u samom odnosu sa klijentom

Šta još možemo uraditi za vas

Statistika posete

Statistike posećenosti web sajta su jedan od najvažnijih faktora koji odvaja Internet od ostalih medija. Pre svega sama činjenica da ste u stanju videti koje su to stranice i informacije koje najviše interesuja vaše posetioce daće Vam uvid u kvalitet informacija ili popularnost proizvoda koje nudite.
Statistika posećenosti pokazaće Vam iz kojih država ili gradova dolazi najviše Vaših posetioca, njihov broj, broj otvorenih stranica na sajtu kao i mesta sa kojih oni na taj sajt dolaze. Jednostavno na ovaj nacin dobićete informacije

Web dizajn

Web dizajn je spoj kreativnih sposobnosti i tehničkog znanja, kao i mogucnost da se prepoznaju želje i potrebe klijenta i da se na osnovu svega toga preporuči adekvatno resenje. Danas su web sajtovi deo svake profesije.
Web sajtovi imaju snažan uticaj na imidz svake kompanije i veoma su važni ako nameravate da proširite (posao) biznis van granica vaše zemlje.15 posto populacije na svetu koristi internet,i ujedno i vaš web sajt je najjeftinije rešenje da stupite u kontakt sa milionima potencijalnih klijenata.

Upravljanje sadržajem(CMS)

Često se dešava u praksi da klijenti misle kako je razvoj web stranica završen kada su stranice postavljene na Internet. Medjutim, posetioci se vraćaju stranicama sa relevantnim i uvek novim ažuriranim podacima.
Postoji mnogo vec gotovih CMS sistema, od kojih su neki veoma popularni i koriste se na mnogim sajtovima. Dugogodisnjim radom sa razlicitim CMS sistemima odlucili smo da pruzimo podrsku za neke od najboljih i najkvalitetnijih CMS sistema Joomla!, WordPress, Drupal i ModX.

SEO optimizacija

SEO je skraćenica iz engleskog naziva Search Engine Optimisation, što u prevodu znači prilagodjavanje ili optimizacija sajta za pretraživače. Rec je o procesu prilagodjavanja sajta i njegovog sadrzaja ili samog web dizajna internet pretrazivacima kao sto su Google, Yahoo.
Naglasak je na optimizaciji za Google, pošto se ovaj pretraživač dobro kotira u Srbiji i širom sveta.Uz pomoć optimizacije , imate daleko veću šansu da se plasira medju prvih deset za odredjenu ključnu reč, tj. da se na listi rezultata nalazite na prvoj stranici.

Web hosting

Naša osnovna ideja je bila da je web hosting najbitnija stvar za normalno funkcionisanje svakog web sajta.Tokom dugog niza godina,shvatili smo da je najbolje klijentima ponuditi kompletno rešenje..i web hosting i domen.
Tako da smo celu ovu uslugu objedinili,i svo naši klijenti dobijaju web hosting i domen plaćen na period od jedne godine,nesšto što bi se moglo nazvati kompletnim rešenjem.Na ovaj način izbegli smo probleme koji su se ranije javljali sa izborom loših web hosting kompanija.

Responsive dizajn

Izrada web sajta koji će odgovarati i moći da se otvara i pregleda na svim uredjajima podjednako dobro naziva se responisive dizajn.
Kako zivimo u sve modernijim vremenima tako se menja i sve oko nas,tako i mi moramo pratiti te trendove i omogućiti vam da se vaši web sajtovi ispravno prikazuju na tabletima,pametnim telefonima(raznih dijagonala)i budu uvek dospupni vašim potencioalnim klijenatima.Responsive dizajn polako postaje skoro obaveza svakog izradjenog web sajta.

Optimizacija web sajta

Tehnike optimizacije sajta za pretraživače se baziraju na poznavanju osobina pretraživača, tj. na poznavanju algoritma po kome pretraživači rangiraju sajtove pri njihovoj analizi, posle čitanja tj. kravlovanja (crawl=puzati, gmizati).
Jednostavno rečeno, SEO podrazumeva podešavanje, web sajta i njegovog okruženja tako da bi sajt što bolje bio prihvacen od strane pretraživača. Cela optimizacija se ne odnosi samo na konstrukciju stranice, već i na to koliko je taj sajt popularan na Internetu, bez obzira na njegovu konstrukciju.

Zaštita podataka

Takodje još jedna naša usluga ,za koju smatramo da je mnogo bitna u svakom poslu je bezbednost informacija kao i samog web sajta.U svim našim paketima,ova usluga se podrazumeva,čak šta više i obavezan činilac same izrade web sajta
Svaki web sajt se satoji od raznih podataka,slika,tekstova...Budite sigurni i spokojni svi vaši podaci na samom web sajtu će biti trajno sačuvani i spremljeni na sigurno mesto,tako da im se uvek može pristupiti,i oni se vratiti na svoje prvobitno mesto...Vaš web sajt

Facebook kampanje

Koristeci Facebook društvenu mrežu uočili ste banere i tekstualne reklame turističkih agencija, kao i razne aplikacije koje korisnici medjusobno koriste.
Obzirom na konstantni rast broja korisnika, evidentno je da je tržište sve veće i da ulaganje u marketing na jednoj takvoj društvenoj mreži više nego isplativno za posao koji vodite samim tim što vidljivost reklame kao što je slučaj i kod Google kampanja mozete lokalizovati na regione ili jezike koji Vam odgovaraju.

Održavanje sajta

Često se dešava da kompanije koje već imaju svoje web sajtove jednostavno nemaju kapaciteta a ni želje za samostalno održavanje svog web sajta. Pod održavanjem se pre svega podrazumeva njegovo konstantno osvežavanje novim informacijama.
Situacije u kojima je potrebno ućiniti neki web sajt aktuelnim ćesto podrazumevaju i njegovo tehnicko unapredjivanje tako da su ova dva segmenta često povezana.Pored navedenog svim zainteresovanim klijentima nudimo uslugu konsaltinga

Email marketing

Email marketing je postao jedno od najjeftinijih i najjačih oružja interneta kada govorimo o njegovoj komercijalnoj upotrebi. Svako danas ima email adresu, a većina korisnika ima i po nekoliko adresa koristeći ih za različite potrebe.
Email marketing se bavi prosledjivanjem reklamnih poruka na email adrese korisnika.Obaveštenja koja se šalju ovim putem mogu biti izdizajnirana kao vaša web stranica ili se primeniti totalno drugačiji dizajn, sa informacijama i podacima koje želite prezentovati primaocima maila.

Android aplikacije

Prateći nove trendove i napredak tehnologija i mi smo u našu ponudu udluga ubacili izradu Android aplikacija,kako bi vaši proizvodi bilji vidljivi svima.
Trudimo se da naše aplikacije zadovoljavaju sve standarde koji su bitni..responsive dizajn,lep i jednostavan dizajn,i krajnju funkcionalnost,kao i mogućnost redovnog ažuriranja same aplikacije.Sve aplikacije poseduje Google sertifikat i nakon izrade nalaziće se na Google Play prodavnici,spremno za dalje preuzimanje

Naši klijenti

Turistička organizacija Dragačevo
Jugoplast Lučani
Apartmani Sćekić Šušanj-Bar
Tea Tokzo-Visual Artist

O nama

Već punih 9 godina se bavimo web dizajnom i skoro sa svime što je vezano za internet.Za sve te godine postojanja trudili smo se,a i trudićemo se i u budućnosti da uvek sa svakim novim projektom naučimo nešto novo.

XML site mapMobile site map

Ostanimo u kontaku

LP DESIGN

Jugoslovenske armije 14;Lučani

Tel: +381 32 819 598

Mob: +381 60 0 333 450

Email: info at lpd.rs

Please publish modules in offcanvas position.