Proverite koliko je vaš sajt optimizovan za Google
Uz pomoć našeg BESPLATNOG alata proverite koliko i kako je vaš web sajt optimizovan za pretraživače,i ukoliko vam se to ne svidja.odnosno ako je ukupan score mnogo mali,slobodno nam se javite.

Seo optimizacija

SEO je skracenica iz engleskog naziva Search Engine Optimisation, sto u prevodu znaci prilagodjavanje ili optimizacija sajta za pretrazivace. Rec je o procesu prilagodjavanja sajta i njegovog sadrzaja ili samog web dizajna internet pretrazivacima kao sto su Google, Yahoo i MSN. Naravno naglasak se nalazi na optimizaciji za Google, posto se ovaj pretrazivac dobro kotira u Srbiji i sirom sveta.Uz pomoc optimizacije vaseg sajta, vasa internet prezentacija ima daleko vecu sansu da se plasira medju prvih deset za odredjenu kljucnu rec, tj. da se na listi rezultata nalazite na prvoj stranici. Onda imate veliku sansu da vas potencijalni posetilac nadje.
optimizacija
rangiranje web sajta

Klasifikacija

Tehnike optimizacije sajta za pretrazivace se baziraju na poznavanju osobina pretrazivaca, tj. na poznavanju algoritma po kome pretrazivaci rangiraju sajtove pri njihovoj analizi, posle citanja tj. kravlovanja (crawl=puzati, gmizati). Jednostavno receno, SEO podrazumeva podesavanje, web sajta i njegovog okruzenja tako da bi sajt sto bolje bio prihvacen od strane pretrazivaca. Cela optimizacija se ne odnosi samo na konstrukciju stranice, vec i na to koliko je taj sajt popularan na Internetu, bez obzira na njegovu konstrukciju!

Tehnike optimizacije se menjaju isuviše često pa je malo teško da neko ko nije upućen napravi neke ozbiljnije rezultate na pretrazi.Mi smo tu da vam pomognemo i u tome.Več nekoliko yadnih godina se uspešno borimo sa raznim promenama koje su evidentne na mrezi ,da bi naši web sajtovi zauzeli odgovarajuća mesta.
Iskoristite naš besplatan SEO alat
Ukoliko ste propustili,isprobajte naš besplatni alat i proverite koliko je vaš web sajt optimizovan za pretragu na internetu i možete li šta da promenite da bi što bolje pozicionirali vaš web sajt.Ako ne budete mogli sami da rešite sve greške slobodno nas kontaktirajte,potrudićemo da vaši rezultati budu zadovoljavajući
seo optimizacija

Potrebna vam je bolja optimizacija? – Nema problema.

Stojimo vam na rapolaganju za sva vaša pitanja

O nama

Već punih 9 godina se bavimo web dizajnom i skoro sa svime što je vezano za internet.Za sve te godine postojanja trudili smo se,a i trudićemo se i u budućnosti da uvek sa svakim novim projektom naučimo nešto novo.

XML site mapMobile site map

Ostanimo u kontaku

LP DESIGN

Jugoslovenske armije 14;Lučani

Tel: +381 32 819 598

Mob: +381 60 0 333 450

Email: info at lpd.rs

Please publish modules in offcanvas position.