Web dizajn

Web dizajn je spoj kreativnih sposobnosti i tehničkog znanja, kao i mogucnost da se prepoznaju želje i potrebe klijenta i da se na osnovu svega toga preporuči adekvatno resenje. Danas su web sajtovi deo svake profesije.

Web sajtovi imaju snažan uticaj na imidz svake kompanije i veoma su važni ako nameravate da proširite (posao) biznis van granica vaše zemlje.15 posto populacije na svetu koristi internet,i ujedno i vaš web sajt je najjeftinije rešenje da stupite u kontakt sa milionima potencijalnih klijenata.

Imate li potrebu povecati prodaju, prosiriti trziste ili jednostavno postati efikasniji i profitabilniji - Internet Vam u tome moze pomoci. Konstantnim rastom interneta, kvalitet web stranica pojedine kompanije postaje nezaobilazno vazan,moze se reci izuzetno vazan.

Ukoliko ste se odlučili da je vreme da i Vi imate svoj web sajt,pogledajte cene naših paketa i ukoliko se odlučite,poručite izradu web sajta

web dizajn
izrada web sajta

Izrada web sajta..Kako?

Sam proces poručivanja i izrade web sajta je prilično jednostavan.Na vam je da popunite priloženu formu na sajtu i već će vas neko iz našeg tima kontaktirati u vezi izrade.

Prosečno vreme koje nam je potrebno da vam isporučimo kompletan projekat je 15 radnih dana,od dana preuzimanja kompletnog materijala.Naravnop ovo vreme može i varirati .ali je sve podložno dogovoru.

Redizajn i održavanje web sajta

Često se dešava da kompanije koje već imaju svoje web sajtove jednostavno nemaju kapaciteta a ni želje za samostalno održavanje svog web sajta. Pod održavanjem se pre svega podrazumeva njegovo konstantno osvežavanje novim informacijama, fotografijama, tekstovima.... Situacije u kojima je potrebno učiniti neki web sajt aktuelnim cesto podrazumevaju i njegovo tehničko unapredjivanje tako da su ova dva segmenta često povezana.


Pored navedenog održavanja web sajtova svim zainteresovanim klijentima nudimo uslugu konsaltinga u smislu izrade studije o njihovom web sajtu, pravce u kojima projekat moze napredovati i kako se moze dalje unapredjivati.


redizajn web sajta
odrzavanje web sajta

Web sajt za vaše potrebe? – Nema problema.

Stojimo vam na rapolaganju za sva vaša pitanja

O nama

Već punih 9 godina se bavimo web dizajnom i skoro sa svime što je vezano za internet.Za sve te godine postojanja trudili smo se,a i trudićemo se i u budućnosti da uvek sa svakim novim projektom naučimo nešto novo.

XML site mapMobile site map

Ostanimo u kontaku

LP DESIGN

Jugoslovenske armije 14;Lučani

Tel: +381 32 819 598

Mob: +381 60 0 333 450

Email: info at lpd.rs

Please publish modules in offcanvas position.